【春節假期公告/Holiday Announcement of Chinese New Year】

未分類

【春節假期公告】

01/29-02/06為春節假期,如連假期間有事需聯繫本中心,

請e-mail到本中心信箱 tcuclc@gms.tcu.edu.tw,

本中心將於下一個上班日盡速為您處理,感謝您!敬祝您 新年快樂!

慈濟大學華語中心

【Holiday Announcement of Chinese New Year】

Chinese Language Center will be closed during Chinese New Year, from 29 January 2022 to 06 February 2022.If you need to contact us, please send an e-mail to tcuclc@gms.tcu.edu.tw We will deal with your requests on the next working day.

Chinese Language Center of Tzu Chi University